PRAKTISCH

Hoe kan ik een afspraak maken?


Via de contactpagina vind je de verschillende manieren waarop je mij kan contacteren. Dit kan via telefoon, via e-mail of via deze website.

Hoe lang duurt een sessie?


Een individuele sessie duurt 45 minuten. Ik vind het belangrijk om op tijd te beginnen en op tijd af te ronden. 

Waar moet ik rekening mee houden?


Gelieve stipt op tijd te komen. Je belt aan bij de voordeur en ik kom de deur voor je opendoen. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping en in jammer genoeg niet rolstoeltoegankelijk.

Belangrijk om te weten is dat er momenteel geen toilet beschikbaar is voor cliënten. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Wanneer zijn er sessies mogelijk?


Vanaf juli 2023 werk ik standaard op dinsdag tussen 9u en 18u. Ook op donderdag zijn er sessies mogelijk om 9u en 10u. Om de twee à drie weken werk ik eveneens op vrijdag tijdens de schooluren.

 Het is dus enkel mogelijk om een traject te starten indien u zich vrij kan maken op één van deze dagen. 

Moet ik rekening houden met een wachtlijst?


Op dit moment heb ik geen wachtlijst. Ik streef ernaar binnen maximum 14 dagen een eerste afspraak te geven.

Is er parkeerplaats?


De praktijk bevindt zich in een woonhuis op het dorpsplein van Sint-Maria-Lierde. Er is steeds gratis parkeerplaats op het plein.

Hoeveel kost een sessie?


Aangezien ik enkel begeleidingen aanbied binnen de eerstelijnspsychologische zorg, betaal je slechts 11 euro per sessie. Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je slechts 4 euro. Sowieso is de eerste sessie steeds gratis.

Hoe kan ik betalen?


Betalen gebeurt altijd op het einde van de sessie. Dit kan met cash, via Payconiq of met de mobiele app van jouw bank. Er wordt niet met overschrijving of factuur gewerkt.

Wat indien ik niet kan komen naar mijn sessie?


Afzeggen kan tot ten laatste 48 uur voor de afspraak. Binnen de 48u kan u enkel kosteloos annuleren in geval van ziekte of overmacht.

Indien je binnen de 48 uur afzegt zonder geldige reden of niet afzegt, wordt er een kost van 25 euro in rekening gebracht. 


Gelieve via sms of e-mail te annuleren.

Wat is je erkenning als psycholoog?

Mijn erkenning kan je hieronder terug vinden. Overigens heb ik ook een visum (nr. 294540) bij FOD Volksgezondheid.